-En fornøyd vinner sammen med Tore Halvorsen fra Belka Golf Nordic.

Tore Halvorsen, som vi alle er blitt bedre og bedre kjent med de siste årene, hadde nok en gang pakket bilen sin full av varer fra Belka Golf for å invitere til Belka Golf Nordic Open. Været som var blitt meldt flere dager i forveien holdt ord og vi kunne i dag spille under strålende forhold på en flott bane her i Hof. Under slike forhold som i dag fikk vi også se mye god golf. Det var 35 påmeldte deltagere som stort sett til daglig spiller i Hof, men vi hadde også noen få spillere utenfra.

Vinner av årets Belka Golf Nordic Open ble Gunhild Rustad. Hun vant årets Belka Golf med hele 3 slags margin. Som vinner mottar hun en ukes opphold på Sueno Hotel i Belek 2.-9 oktober. Vi gratulerer!

Med en score på 59 slag netto slo hun Birgitte Floeng som endte 62 netto. Nr. 3 i dag ble Irena Moen fra Sandefjord gk med 63 slag netto. Nr. 4 og beste herre i dag ble Steinar Ersrud med en score på 63 slag netto med litt høyere hcp.
Plassene fra 5. til 10. fordelte seg slik:

5. Bodil Eklo Trulsen, Stiklestad gk 64 slag*
6. Yngve Kristiansen, Hof gk 64 slag
7. Leif Larsen, Hof gk 65 slag
8. Joakim Gedenryd, Hof gk 65 slag
9. Jorun Lian, Hof gk 65 slag
10. Lars Johan Wåden Tandberg, Hof gk 66 slag

I tillegg til nettoslagkonkurransen hadde Belka Golf satt opp en closest to pin premie på hull 13. Her var Lars Johan Wåden Tandberg nærmest på 6, 97m.

Longest drive for damer ble vunnet av Irena Moen og longest drive for herrer ble vunnet Ingar Skillinghaug fra Hof gk.

Klikk her for å se hele resultatlista.


– 35 deltakere samlet til premieutdeling. Flere uttrekkspremier i tillegg til premiering av de seks første på resultatlista.