AVLYST – VTG-KURS – AVLYST

På grunn av lite interesse for kurs ble dette kurset dessverre avlyst.

Vi planlegger nytt kurs i juni. Er du interessert i kommende kurs, send oss gjerne en epost:

——–

Hof Golfklubb arrangerer Veien til golf-kurs helgen fredag 22.mai – søndag 24.mai
Teorikurs fredag klokken 17:00 og deretter praksisdel lørdag og søndag klokken 10:00.

Følgende inngår ved å betale 1910,- (kostnaden for Medlemskap, kategori 1):
Veien til golf-kurs, Medlemskap i Hof Golfklubb (kategori 1) OG Årsgreenfee hele 2020 (rett til å spille på banen).
Dette er et meget godt tilbud til deg som har lyst til å begynne å spille golf!
Dersom du kun deltar på kurset uten innmelding i klubben, koster kurset kr. 1450,-.

MERK! For at man kan begynne å spille golf etter kurset, må man være medlem av en golfklubb, det holder altså ikke å ta kun kurset.
Etter fullført kurs, som består av både en teoretisk og praktisk del, har du mulighet til å spille de aller fleste baner i Norge.

På grunn av Korona-retningslinjer er det begrenset med kursplasser. Påmelding gjøres etter «førstemann til mølla»-prinsippet.
Vi forholder oss til retningslinjer for smittevern, så det skal være trygt å ta kurs hos oss.

SEND EN EPOST TIL hvis du ønsker å melde deg på kurset.

Vi planlegger flere kurs utover sesongen.
Er du interessert i et senere kurs, ta gjerne kontakt med oss og meld din interesse.

Velkommen til kurs!